Zorgpartner KPN

 

Slimme en betrouwbare IT en Telecomoplossingen in de zorg

Maatschappelijke, medische, technische en politieke ontwikkelingen blijven de zorgsector uitdagen. In Nederland zien we verschuivingen van intra- naar extramuraal en van constante zorg naar grotere zelfredzaamheid. Deze transities én budgettaire begrenzingen dwingen de zorgsector om steeds slimmer, efficiënter en effectiever (samen) te werken.
Door de unieke samenwerking met KPN Zorg levert Optitel zorg-specifieke oplossingen die betrouwbaar en veilig zijn en een landelijk bereik hebben.

Onze oplossingen voor zorginstellingen, zelfstandige behandel centra en de eerstelijnszorg

Specialisatie en het nieuwe werken spelen een steeds grotere rol. Zorgafdelingen worden kritisch bekeken, er ontstaan flexplekken en een nieuwe manier van werken. Binnen en tussen zorginstellingen moeten zorgprofessionals zo efficiënt mogelijk samenwerken. Met de inzet van slimme ICT-oplossingen zorgen wij dat uw geautoriseerde medewerkers altijd en overal op een veilige manier toegang hebben tot (patiënt)gegevens.

Er is een groeiende wens om de rol van de eerstelijnsgezondheidszorg - de rechtstreeks toegankelijke hulp - te vergroten en meer gezondheidsproblemen al op dit niveau in de zorgketen aan te pakken. Optitel helpt u als zorgverlener om op een uniforme manier zorginhoudelijke informatie veilig te kunnen delen met collega's, overige zorgpartijen en patiënten waardoor constantere zorg met grotere zelfredzaamheid en tegen lagere kosten binnen handbereik komt.

De zorg is continu in beweging. KPN en Optitel bewegen met u mee. Slimme inzet van ICT kan hét verschil maken in de zorg. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Bel ons op tel: 088-6784835 om met een van onze adviseurs te spreken.

mijnoptitel.nl
Voor helderheid
in uw zakelijk
telefoonverkeer