Abonnementen

Op het gebied van vaste telefonie wilt u natuurlijk de beste kwaliteit en de beste prijs. Wij helpen u graag door een analyse te maken van uw huidige situatie en vervolgens samen te kijken hoe u optimaal gebruik kunt maken van beschikbare mogelijkheden.

Bent u klant van KPN dan kunnen we uw infrastructuur en voordeelregelingen evalueren. Wilt u overstappen naar KPN met behoud van telefoonnummers, dan begeleiden wij dit proces voor u, en zorgen voor de administratieve afhandeling. Resultaat is een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Optitel kan u ook adviseren over de 'nieuwe' manier van bellen;

KPN ÉÉN.

Met KPN ÉÉN haalt u een voordelige en flexibele oplossing in huis voor het traditionele bellen met de technieken van nu. U hoeft niet langer te investeren in een centrale op uw kantoor maar bent via KPN onder één telefoonnummer bereikbaar op zowel uw vaste als mobiele telefoons. Daarnaast worden alle diensten op een factuur gecombineerd.

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Bel ons op tel: 088-6784835 om met een van onze adviseurs te spreken.

mijnoptitel.nl
Voor helderheid
in uw zakelijk
telefoonverkeer