Privacy en cookies

Optitel B.V. vindt privacy bijzonder belangrijk. Daarom gaat Optitel B.V. zorgvuldig om met persoonsgegevens en houdt zich daarbij aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

Bewaren en beveiliging persoonsgegevens

Optitel B.V. gebruikt uw persoonsgegevens alleen om de website en de dienstverlening van Optitel B.V.  te verbeteren. Wij bewaren geen persoonsgegevens langer dan absoluut noodzakelijk.

Gebruik van cookies op www.optitel.nl

De website van Optitel B.V. maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer wanneer u een website bezoekt.

Wij plaatsen geen cookies van derde partijen (zogenoemde third-party cookies).

U kunt zelf het gebruik van cookies weigeren door dit in uw browser in te stellen. Raadpleeg daarvoor de helpfunctie en/of de instellingen van uw browser: Google Chrome, Internet Explorer, Firefox en Safari.

Bij het gebruik van de Optitel B.V.-website plaatsen wij een functionele cookie, die zorgt voor het correct functioneren van de website. Deze cookie heet JSESSIONID.

Webstatistieken

Optitel B.V. maakt gebruik van Google Analytics. De data uit dit pakket geeft ons een duidelijk beeld van de prestaties van onze website. Ook geeft het voor ons belangrijke informatie om onze website nog beter aan te laten sluiten bij uw wensen. Google Analytics wordt gebruikt om algemene gegevens bij te houden zoals de duur van uw bezoek en welke pagina’s u heeft bezocht

 

Voorbehoud

Optitel B.V. behoudt zich het recht voor deze verklaring aan te passen. De laatste versie publiceren we steeds op deze website.

mijnoptitel.nl
Voor helderheid
in uw zakelijk
telefoonverkeer